Urbana is de ideale plek voor Eten & Drinken, Beleven en Genieten, of u nu voor een smakelijke lunch komt of met een groot gezelschap voor een spetterend feest!

Op onze website vindt u veel inspiratie voor het organiseren van een succesvol diner, buffet, bruiloft, receptie, feest, bowling, vergadering of catering.

Naam
Urbana betekent letterlijk ‘aan de rand van de stad’. Door de groei van Zwolle is de stad en de landelijke omgeving meer naar elkaar toe gegroeid. Urbana staat nu midden in een bruisende en dynamische omgeving waarin wonen, werken en recreëren samen komen.

Bereikbaar
De bereikbaarheid is zeer ideaal te noemen. Vanaf de A28 bent u binnen 10 minuten bij Urbana, ook met het openbaar vervoer en op de fiets is Urbana goed te bereiken.

Capaciteit
Urbana beschikt over 6 moderne zalen variërend van 4 tot 300 personen, die voor alle doeleinden geschikt zijn. Daarnaast hebben wij een restaurant, Pub en een gezellige bowling met 4 volautomatische banen. Tijdens de koude winterdagen kunt u zich heerlijk opwarmen bij onze sfeervolle open haard en bij mooi weer genieten op ons gezellige terras. Urbana beschikt over een eigen parkeerplaats voor circa 150 auto’s.

Urbana Events & Catering op Maat
Thuis of op uw bedrijf kunt u ook van Urbana genieten. Wij brengen catering op maat. Voor alle overige verzorging werken wij samen met bedrijven met dezelfde inzet en enthousiasme.

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die Urbana Events & Catering op Maat te bieden heeft.

Vragen
Heeft u na het lezen van de website nog specifieke wensen of vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Tot ziens in Urbana!

Directie
en alle medewerkers Urbana

Urbana Zwolle